Leer ons kennen!

Het moet een zorgeloos feest zijn!

 

Zoals de naam al aangeeft doen wij er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen met de verkoop of aankoop van je woning! Ons doel is zelfs zo goed dat klanten, Van Goede Huizen Makelaar aanraden bij familie en vrienden. Hoe bereik je dat? Heel eenvoudig wij houden het simpel en duidelijk.

 

Wij zijn van mening dat je keuze moet hebben in hoeveel hulp je wilt. Wil je alleen advies of mogen wij je van A tot Z begeleiden. Met onze pakketten krijg je die vrijheid en nog mooier je weet ook precies wat het gaat kosten. Geen percentage van de verkoopprijs. Gewoon een duidelijk vast bedrag. Zo houden wij het eerlijk!

 

Het aan- en/of verkopen van je woning moet een zorgeloos feest zijn! Kortom je bepaalt helemaal zelf welke slingers wij voor je mogen ophangen voor een geslaagd feest.

 

Zin om gezellig kennis te maken? Maak nu een afspraak!

 

Onze aanpak

Eenvoud

Eenvoud daar houden wij van. Wij zeggen liever je en jij en wanneer het moet zeggen we U en Uw. Ingewikkeld gedoe of moeilijke (vak)termen daar doen wij niet aan. Wij kiezen voor een vlotte en energievolle aanpak.

Detail

Met oog voor details gaan we aan de slag. Zo zijn bijvoorbeeld de verkoopbrochures geen standaard documenten. Professionele brochures met oog voor detail en gericht op beleving.

 

Info

Wij houden je graag persoonlijk op de hoogte over de voortgang. Inlogsites waar je weer wachtwoorden voor moet onthouden en waar standaard reportages automatisch worden samengesteld doen we niet aan. Zo vaak als je wenst houden we op de hoogte en op de manier zoals jij dat wil.

Keuze

Je kunt bij ons kiezen uit een aantal pakketten. De pakketten geven je de vrijheid een keuze te maken welke werkzaamheden wij voor je mogen doen. Ook is het mogelijk de basispakketten aan te vullen. Zo houd je grip en voorkom je gedoe achteraf.

Vaste Courtage

Vaste prijzen voor de werkzaamheden die wij voor je doen. Géén perctages van de verkoopprijs. Heel belangrijk je betaald ook pas als de aan- en/of verkoop daadwerkelijk is afgerond. Geen opstartkosten of verborgen servicekosten.

Begrip

Wij begrijpen dat het al spannend genoeg is. Je wilt geen kopzorgen over de aan- en/of verkoop van je woning.

Ons werkgebied

Wij zijn werkzaam in de prachtige regio van Bergen op Zoom zoals

Bergen op Zoom

Halsteren

Lepelstraat

Hoogerheide

Woensdrecht

Ossendrecht

Steenbergen

Roosendaal

Drijvende kracht

Uitdagingen waar wij goed in zijn!

Het moet een feestje zijn! Daar ga ik iedere dag weer voor.

 

Graag daag ik mijzelf uit op de racefiets. Om na vele kilometers ploeteren met een voldaan gevoel thuis te komen. Daarnaast ben ik flink actief op en rondom de planken van het toneel met jaarlijks 3 voorstellingen in het voorjaar. Rond 5 december zet ik mij in voor het kinderfeest van het jaar!

 

Naast de actieve activiteiten kan ik heerlijk genieten van het bourgondische leven in de stad waar ik geboren ben, Bergen op Zoom.

 

Het uitdagen en de creativiteit kan ik ook volledig kwijt in de makelaardij. Iedere dag is anders. Nieuwe mensen, andere huizen niets lijkt op elkaar. Dat maakt het nu juist zo leuk. Geen een project is het hetzelfde.

 

Leuk wakker worden toch als je iedere dag weer nieuwe uitdagingen mag aanpakken in de stad waar je trots op bent!

Arno van den Brink

telefoon: 06-55 858 150
mail: arno@goede-huizen.nl

Afspraak maken

>

© 2019 - Van Goede Huizen Makelaar Bergen op Zoom - Privacyverklaring